romkert.hu

(Az oldal 4MB méretű. ADSL-en 2 perc, 28.8-as modemmel 20 perc a teljes letöltés.)

 

 

Elkezdött a 2005-ös @tti bá adria bulihajó előregisztráció. (Eddigi jelentkezések természetesen érvényben vannak.) A lényeg, hogy akit érdekel az @tti bá adria bulihajó, regisztráljon a jelentkezési címre, és akkor rákerül az első körös csapatlistára, ami által a részvételi lehetőség garantált. (Kötelezettséggel nem jár, de ha rajta vagy a listán, akkor nem maradhatsz le.) A csapat a jelentkezés sorrendjében alakul, a létszám 40 fő (20 fiú-20 lány), jelentkezz minél előbb, nehogy lemaradj! Amint a szükséges létszám megvan, lezárul a regisztráció, (de legkésőbb december 31-én.) A 2005-ös paraméterek hasonlók: a várható időpont 2005. augusztus, részvételi díj 700-900 euró (időpont és hajó függvényében).

 

 

 

 

Éld át az Adria csodáit egy fergeteges hangulatu csapattal az @tti bá bulihajón!

 

Értelmiségi társaság, 25-35 éves korosztály, @tti bá csapatszellem, garantáltan fergeteges hangulat, csajozás, pasizás, szex, az Adria száz csodája, és minden este buli a leghangulatosabb beach house-okban, fergeteges open air partykon és a legforróbb hangulatu kikötőkben.

 

 

 

Ez lesz életed legjobb vakációja!

 

 

 

 

Mi ez az @tti bá Adria bulihajó?

Régóta álmodom arról, hogy egyszer kibérelek egy nagy hajót, elviszek magammal egy remek, értelmes, bulizós társaságot, és végighajózzuk az Adria legszebb szigeteit, partjait, strandjait, városait, természeti csodáit, miközben minden este fergetes bulit csapunk. Úgy érzem eljött az ideje, hogy valóra váljon az álmom. Ha te is erről álmodoztál, akkor gyere velünk, és ez lesz életed legjobb vakációja!

 

 

A programról:

Mivel az egész hajó a miénk, az @tti bá bulihajó oda megy, ahová mi mondjuk. Senkihez nem vagyunk kötve, úgy hajózunk, ahogy nekünk tetszik, akkor és azt csinálunk, amit csak akarunk. Flexibilis terveim szerint a Dalmát tenger összes csodáját látni fogjuk, bejárjuk a leghangulatosabb városokat (Dubrovnik, Kotor, Makarska, Split, Trogir …), a legcsodálatosabb szigeteket (Brac, Hvar, Vis, Korcula, Mljet …), a legszebb strandokon fogunk lubickolni, és minden este bulizunk a beach house-okban, open air partykon és a legforróbb hangulatu kikötőkben. Igény szerint aktív vizisportolásra is lesz lehetőség (könnyű merülés, palackos búvárkodás, vizisí, wakeboard, jetski, szörf, motorcsónakos siklóernyőzés, banánozás, és minden létező vizimóka.)

 

 

Miért lesz életed egyik legnagyobb élménye az @tti bá Adria bulihajó?

1. Elsősorban a fergeteges @tti bá csapathangulattól. A téli sítáborban olyan fantasztikus csapat jött össze, olyan hihetetlen jó volt a hangulat, hogy sokunk számára tényleg életünk egyik felejthetetlen élménye volt. Úgy tűnik az @tti bá Adria bulihajó is erre a sorsra van ítélve. A 2004-es @tti bá sítábor beszámolót itt találod: www.romkert.hu/sitabor2004.htm

2. A koncepció miatt. Csak olyanok fognak jelentkezni, akiknek tetszik a koncepció. Tehát olyan hozzád hasonló értelmes, 25-35 éves arcokkal leszel körülvéve, akik jófejek, jóindulatuak, értelmesek, hasonolóan gondolkodnak mint te, érdeklődnek a természet és a kultúra értékei iránt, szeretnek társaságban lenni, ismerkedni, és mindemellet imádnak bulizni is.

3. Az Adria szépségei miatt. A csodálatos szigetek, a gyönyörű strandok, a hangulatos dalmát városok, a természet csodái miatt.

 

 

Miért érdemes az @tti bá Adria bulihajót választani más nyaralás helyett?

1. A társaság miatt. Ilyen társaságot máshol nem találsz.

2. A bulizós koncepció miatt.  Ezt sem kapod meg sehol máshol.

3. Egyedül is jelentkezhetsz. Sok szingli lesz rajtad kívül is. Garantáltan jól fogod érezni magad az első perctől. (Az @tti bá sítáborosok harmada is tök egyedül jelentkezett.)

4. Új barátokat fogsz szerezni.

5. Garantált a szex! Ha párban jössz, akkor nyílván azért, ha szingliként jössz, akkor pedig egyrészt ismerkedhetsz a hajón (hadd ne mondjam az @tti bá sítáborban hány pár jött össze…),  másrészt minden este a legnagyobb bulikban veszünk részt, a leghangulatosbb beach house-okban, a legnagyobb open air partykon, és a legforróbb hangulatú kikötokben bulizunk, ahol ezrével várnak rád a flörtölni vágyó fiatalok Európa minden részéről.

6. Mert az Adriát csak hajóval járhatod be.

7. A hajós körutazás során tízszer több helyre jutsz el, tízszer többet látsz, tízszer több élményed lesz, mint bármely más hagyományos vakáció során.

8. Mert a hajó oda megy és ott köt ki, ahová és ahol csak akarjuk. (Más hajóknál fix útvonal és menetrend van.)

9. Mivel a kikötőkben, a hajón alszunk, ezért mindig az adott hely abszolut központjában lesz a szállásunk, nem pedig kilóméterekre a központtól, a látnivalóktól, az éjszakai élettől, mint ahogy a magyarokat szokták elszállásolni az utazási irodák.  A hajó által mindig központi helyen van a szállásunk, amellyel olyan előnyöket élvezhetünk, amelyeket csak a méreg drága szállodák vendégei. Ilyen szinvonalú szállás szemponjából hajón lakni a legolcsóbb.

10. Mivel az egész hajó a miénk, nincsenek zavaró körülmények: nincsenek primitív alakok, se nyugdíjas nyanyák, se nagycsaládos pereputtyok visító dedósokkal.

11. Budapesti indulás, közös utazás busszal. (Más adriai utakkal szemben nem kell azon törnöd a fejed, hogy hogyan juss le a tengerre, és aztán mit kezdj az autóval.)

12. Mert nagyon korrekt az ár.  Egy hasonló hajós körutazás 900 eurótól indul. (De akkor azt sem tudod kik lesznek a hajón, szigorú menetrend van, és a leutazást és visszajövetelt is magadnak kell megoldanod és persze finanszíroznod is.

13. Mert iszonyúan meg fogod bánni, ha nem jössz.

 

 

A hajó
Már festik az “@tti bá bulihajó” feliratot a képen látható hajóra, mert a hajó csak a miénk lesz, így oda megy, ahová mi mondjuk, és akkor, amikor mi akarjuk. Az @tti bá bulihajó 40 személyes. 20 lányt és 20 fiút tudok magammal vinni. 19 kabin van, ebből 17 kabin kétágyas, 2 kabin háromágyas. Minden kabinhoz van saját zuhanyzó, wc, mosdó. A hajó 30 méter hosszú és 8 méter széles. A kabinok és a zárt, felig zárt részek mellett  200 m2 napozó fedélezet is van.  A hajón teljes személyzet gondoskodik a kényelmünkről, működik egy kis bár is, és természetesen a részvételi díjban benne van a reggeli, ebéd, vacsora melyek időpontjai a mi igényeinkhez igazodnak. A hajó motoros, nem vagyunk a szélre utalva.

 

 

PARAMÉTEREK:   JÚNIUS 11-20.  

(Az utazáson felül 8 teljes nap nyaralás az Adrián, de csak 5 nap szabadságot igényel.)

Indulás:  2004. június 11. péntek este 23:00 óra (Fogarasi úti Tesco parkoló)

Hazaérkezés: 2004. június 20. vasárnap délelőtt

Utazás Budapestről együtt közösen @tti bá luxusbusszal. (Légkondi, működő WC, video, stb...)

Részvételi díj:  700 euro (kb 170-180 ezer forint) 

Amit a részvételi díj tartalmaz: gyakorlatilag minden költséget (a buszos le- és felutazást az Adriára, a hajóbérléssel kapcsolatos minden költséget, a teljes személyzetet, a hajón a szállást, a reggelit, az ebédet, a vacsorát, idegenforgalmi adókat, valamint a baleset- és betegbiztosítást is.)

Amit a részvételi díj nem tartalmaz: Az egyéni extra igényeket (italfogyasztást a hajó bárjában, a búvárkodás és vizisportok költségeit, illetve természetesen az egyedi költéseket, múzeumi vagy diszkóbelépőket, esetlegesen a nemzeti parki belépőket.)

Fizetés: Az ár euróban fixált: 700 euro, de forintban is lehet fizetni: jelenleg 180 ezer forint, de az árfolyam jelentősebb változásának függvényében ez változhat.  (Eleve kedvezőbbre jön ki, ha euróban fizettek.) Mivel nagyon nehéz egy ilyen komoly hajót szerezni, és jóval előre kell minden költéget fizetni, ezért a cél, hogy minél előbb megteljen a hajó jófej arcokkal.  Kérlek csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod és tutira jönni fogsz. Mivel több millió forint  a hajó bérlése, és a határidők is sürgetnek, ezért kérem, hogy olyanok jelentkezzenek csak, akik 1-2 héten belül tudnak is fizetni.

KÉRDÉSEK: Az esetleges kérdéseket az atti-ba@romkert.hu címre küldjétek, és a jelentkezést kivéve minden egyéb bulihajós levelezés is erre a cimre történjen! (Telefont nem használok.)

JELENTKEZÉS:  Ha már tutira eldöntötted, akkor maga a jelentkezés az  attiba-bulihajo@freemail.hu  címre írt levéllel történik meg. A subjectbe azt írd, hogy hány fő nevében jelentkezel. A levélben pedig a jelentkezők neveit írd. (Csak így tudom átlátni a jelentkezéseket.) De a jelentkezési emailen kívül minden más levelezés a már előzőleg említett romkertes címre menjen!)

Visszaigazolás: ennek a weboldalnak a tetején található egy link, amelyen minden nap frissíteni fogom a jelentkezések visszaigazolását.  (Persze emailben is próbálok majd visszajelezni.)

 

 

Jelentkezz minél előbb, mert csak 40 hely van a bulihajón!

 

 

Klikk ide az atti bá bulihajó indulóhoz: www.romkert.hu/djattiba/alomhajo.htm

 

És végül egy kis ízeltő, hogy miket fogunk látni:

 

 

 

Tombol a nyár az Adria csodálatos strandjain. (Brela)

 

 

 

 

 

Behajózzuk az Adria legszebb szigeteit.

 

 

 

 

 

Hvar

 

 

 

 

 

Kornati

 

 

 

 

 

Minden klassz helyen kikötünk, aholcsak nekünk tetszik.  (Brodarica)

 

 

 

 

 

Erre a sziklaszigetre is felmászunk.

 

 

 

 

 

MINDEN ESTE BULIZUNK!!! A leghangulatosabb tengerparti beach house-okban, open air partykon, illetve a legforóbb hangulatu kikötőkben.

 

 

 

 

 

Split

 

 

 

 

 

Itt fogunk kávézni Splitben.

 

 

 

A vasárnapi misét már lefoglaltam ebbe a templomba.

 

 

 

 

 

Dubrovnik

 

 

 

 

 

 

A dubrovniki kikötő madártávlatból.

 

 

 

 

 

 

A kikötő.

 

 

 

 

 

Stradun, Dubrovnik

 

 

 

 

 

 

Dubrovniki kilátás

 

 

 

 

 

Dubrovnik a hegytetőről

 

 

 

 

 

Dubrovnik a sziklák közé ékelődve.

 

 

 

 

 

Dubrovnik egészében

 

 

 

 

 

 

Természetesen a legkedveltebb beach-eket sem hagyjuk ki.

 

 

 

 

 

 

Mint a mesében. (Sibenik)

 

 

 

 

 

 

Sibenik

 

 

 

 

 

Pulai partok

 

 

 

 

 

Pula látképe

 

 

 

 

 

Pula

 

 

 

 

 

A pulai amfiteatrum

 

 

 

 

 

Itt is fogunk strandolni. (Bol)

 

 

 

 

 

Egyike a sok kis lakatlan szigetnek.

 

 

 

 

 

Trogir

 

 

 

 

 

A trogiri kikötő

 

 

 

 

 

Zrmanja

 

 

 

 

 

Ha kell a folyókba is behajózunk…

 

 

 

 

 

…mert sok érdekes látnivaló van a folyótorkolatok mentén is.

 

 

 

 

 

Az üveghegyen is túl.

 

 

 

 

 

Rovinj madártávlatból

 

 

 

 

 

 

 

Rovinj óváros

 

 

 

 

 

 

Rovinj látképe

 

 

 

 

 

 

Budva

 

 

 

 

 

Egy újabb természeti csoda. A sziget jobb oldala függőleges sziklafalszakadékkal végződik. (Dugi Otok)

 

 

 

 

 

Makarska

 

 

 

Makarskai öböl

 

 

 

 

 

 

Ez a beach kilométer hosszan tele lesz fiatalokkal. Ennél koncentráltabb piacot csajozás/pasizás szempontjából el sem tudok képzelni. Több ezer flörtölni vágyó fiatal gyűlik össze Európa minden részéről. Garantált lesz az egyéjszakás kaland.

 

 

 

A szárazföld is bővelkedik szépségekben.

 

 

 

 

 

 

Folyó vájta kanyon

 

 

 

 

 

 

Lovcen, Montenegro partjainál.

 

 

 

 

 

Zadar

 

 

 

Mljet szigete

 

 

 

 

 

 

Mljeti partok

 

 

 

 

 

 

Vruja Dubci

 

 

 

 

 

Biograd szigetek

 

 

 

 

 

Kilátás a Kotori öbölbölre

 

 

 

 

 

Part menti út a mediterránum minden szépségével Kotorban

 

 

 

 

 

Hangulatos kotori kisutca

 

 

 

 

A sikátorok a velencei időket idézik.

 

 

 

 

 

Kotorban itt fogunk fagyizni.

 

 

 

 

 

Budva

 

 

 

 

 

Korculai öböl

 

 

 

 

 

 

Korcula óváros

 

 

 

 

 

 

Ez a meredek sziklás partból kivájt srtand csak hajóval közelíthető meg. (Crikvenican)

 

 

 

 

 

 

Plitvicei nemzeti park

 

 

 

 

 

Száz méter magas vízesés.

 

 

 

 

 

 

Plitvice

 

 

 

 

 

Primosten

 

 

 

 

 

Egy újabb természeti csoda: Hvar

 

 

 

 

Kilátás Hvar kikötőjére

 

 

 

 

 

 

Hvar pálmafákkal szegélyezett kikötője.

 

 

 

 

Sveti Stefan, a paradicsom

 

 

 

 

 

 

Sveti Stefan

 

 

 

 

 

Sveti Stefan

 

 

 

 

 

Sveti Stefan

 

 

 

 

 

 

Milna, Brac

 

 

 

 

 

Supetar

 

 

 

 

 

Kornati szigetek

 

 

 

 

 

Kornati

 

 

 

 

 

A több méter magas hullámok vájta parti sziklák.

 

 

 

 

 

 

Rád vár az Adria összes csodája! 

 

 

Ez lesz életed legjobb vakációja!