www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo

 

 

 

2003-10-22   @tti bá party  - Kaméleon Mulató

 

 

bulifotók: www.romkert.hu/bulifoto/bulifoto6.htm

 

@tti party site: http://attiba.argon.hu/party

 

d.j. @tti intro: http://attiba.argon.hu/intro.mp3

 

a bulin játszott zenék tracklistája:  www.romkert.hu/djattiba/tracklist.htm

 

 

 

Azt hiszem tenyleg minden szempontbol sikerult rekorodot donteni. 11-kor mar egesz komoly volt a hangulat, es 11 utan szinte ozonlottek az emberek, mintha kulonvonat hozta volna oket a bejaratigEjfelre elfogyott a 700 belepokartya, ugyhogy pontosan nem tudhatom, de mimimum 700-800-an voltunk, bar az is lehet, hogy ennel joval tobben erkeztek ejfel utan is, mert hajnali negyig vegig telthaz volt, mintha nem akart volna senki hazamenniEredetileg ugy terveztem, hogy haromig megy a buli, max legkesobb negykor bezarjuk, de egyszeruen fergeteges volt a hangulat, es vegul reggel felhatkor (!!!) ramparancsoltak, hogy mostmar zavarjak haza mindenkit, mert reggel nyolckor filmforgatas lesz a Kameleonban, es elo kellene keszulni hozza. ES AMI A LEGFONTOSABB, HOGY TENYLEG REMEK VOLT A TARSASAG, hihetetlen jo arcok, tenyleg intelligens, kedves, aranyos emberek jottunk ossze, es ereztuk jol magunkat, mint egy igazi klubban, hiszen pont ez az @tti ba party lenyege.

 

Szerintem zeneben is mindenki talalhatott kedvere valot, 22 oratol felegyig az orszag egyik legjobb funky diszkosa d.j.pici turbozta a hangulatot, utana jott atti ba az uj zenekkel, napjaink slagereivel. Kettotol negyig kicsit visszporgettuk a nosztalgia eveket a 80-as, 90-es evek legjobb zeneivel, es mivel azutan sem akart hazamenni a mulato kozonseg, egeszen felhatig buliztunk! (Ilyen me'g nem volt a Mammutban!)

 

Az @tti ba partyn jatszott szamok listajat itt talalod meg: www.romkert.hu/djattiba/tracklist.htm  

 

Meg csak annyi, hogy ezuttal a Kameleon tobb millio forintos beepitett diszkospultjat es lemezjatszoit kellett hasznalnom, nem pedig a jol bevalt 10 evvel ezelotti neoprimitiv antik felszerelesemet. Hat amikor elkezdtek magyarazni, hogy hogyan mukodik ez az egesz, azt hittem lepadlozok, annyira bonyolult volt. Ha ezt elore tudom, hogy ennyire komplikál, akkor tenyleg egesz estere profi diszkosokat szervezek, vagy bejottem volna napokig gyakorolni. Szoval annyira bonyolultnak tunt az egesz ezzel az ismeretlen high-tech cuccal, hogy attol feltem total vegigbenazom az egeszet, hiszen meg az alapveto funkciok is teljesen mashogy mukodtek. Vegul aztan kicsit parazva a leheto legjobban leegyszerusitettem a dolgokatmaradtam a jol bevalt tradicionalis diszkos-pojacaskodasnal. (Start, stop, szoveg, start, stop...) Vegulis a lenyeg, hogy jo szamokat kell jatszni, a tobbi valojaban lenyegtelenIlyen mixelgetesekhez meg en nem sokat ertek

 

Megegyszer koszonet mindenkinek, hogy eljott!!!

 

Es akkor nehany irasos velemeny a bulirol: (Varjuk a tiedet is! Ird meg!)

 

nagy volt a bulid, köszi az ismételt isteni szervezést:-)  mikor lesz a következő?:-) Üdv, Döme

 

Szerintem is curva jo volt a buli, csak hamar kifaradtam.. (Gutai Ferenc)

 

Ugy orulok, hogy ilyen jol sikerult a buli!!! (Gerencser Anita)

Őszintén szólva féltem, hogy csak éjfélig fogom jól érezni magamat (mivel addig volt beígérve a funky muzsika), de nagyon jól éreztük magunkat végig egész este. Hajnali négyig buliztunk. (Tary Zsuzsi)

Az igazság az, hogy én nagyon berúgtam.. (egy tozsdei ujsagiro baratom)

Egyébként a buli szerintem volt, igaz a képeken látható hölgyeket nem láttam a buliban. Sajnos! Pedig nem is ittam sokat! Biztos, hogy szerdán a Kaméleonban kaptad őket lencsvégre?! :) (Cser Krisztian)

Szia, sziasztok! Egy baráti társasággal volt szerencsém eljutni a Kaméleonos buliba- Nagyon király volt!! Csak így tovább!!  Szeretnék feliratkozni a hirleveletekre- remélem lehetséges!? Köszönettel!  Rózsavölgyi Péter

Remek volt a party, de tényleg, és végre a zene is király volt, tényleg nagyon , változatos volt. Nem végig a 80as évek, és nem kizárólag funky, nagyon jól el volt találva, a hangulat is remek volt! (Goszleth Gabor)

Az eddigi legjobb atti party volt, de dobogón mindenképp ott van:) volt a zene, nem volt drága a pia. Legközelebb legyen a singli-ken valami jel, hogy ki "fogadóképes".  Várjuk a következőt. (Sarosi Gabor)

 

Joooooooooo volt! (Kotai Patricia)

 

Nagyon sok kis pipi összejött!!:)) Csak néztem ki a fejemből. Legközelebb nem viszem az asszonyt :) (egy hazassag elott allo baratom)

 

Mi jól éreztük magunkat. Egyébként csak miattad mentünk el, mert én még nem voltam Atti'bá party-n és ez egyszerűen lehetetlenTényleg jól éreztük magunkat. (Voll Gabor)

 

Köszi, nagyon volt! Nem hoztuk a formánkat, mert nem voltak velünk a freak-hölgyek...:) (Kanalas Gergő)

 

Klassz volt a buli, barátnőmmel nagyon jót partyztunk. (Kovacs Peter)

 

Attibá részünkről nagyon tuti volt, de gondolom ez a helyszínen látszott is rajtunk... várjuk a folytatást (dr.Somorjai Mark)

 

Alakul, volt a hangulat és arcok voltak a zene is volt, de nem ártana néhány új szám. (Horanyi Istvan)

 

Attikám remek volt, de legközelebb legyen az a Modern Talking CD! (Pletser Tamas) (Ugyanis a Kameleon felmillio forintos csucs CD jatszoi nem tudtak olvasni a lemezt)

 

Várom a következő bulimeghívót, addig is puszillak. Bogica

 

Basszus, mennyi ismerős...és mekkora buli...én pedig nem tudtam ott lenni...:((((  De legközelebb tűzön-vizen át is! üdv, Paksi Attila

 

ŐSZINTÉN GRATULÁLOK, úgy látszik igazán fergeteges partyvá nőtte ki magát a buli, bár én ebben eddig sem kételkedtem, és a kezdetek óta támogattam. Mindig jól érzem magam és köszönöm a sok kedvességet és a cd-t. Nekem naggggyon bejöttek egymás után a Rozalla, Headdaway és a többi diszkóguru számai, isteni volt, kár,hogy 2-kor le kellet lépnem...persze 1 órát késett az indulás, ezért kellett kirohanni a reptérre..tipikus.  Képzeld, lemerült a gépemben az elem, egyetlen fotót tudtam csinálni, a szívem hasadt meg... (Dravai Tamas)

Ati, tedd már fel a listádra az uj cimem, képzeld csak most kaptam meg a hírt a partidról, igaz amerókában voltam... (Bruckner Gergely)

 

Gery, ezek szerint mar Amero'kaban is az atti ba partyrol beszelnek? :-)

 

es vegul kivalo baratom Hopko Ivan meg verset is irt a bulirol:

 

Atti bácsi rímfaragó mesterTéged úgysem lehet überelni, így csak erre a gyengus kis versre futotta.

Eljött végre szerda este,
Atti bácsi party estje,
Szöszi tündérek a kapuban fogadtak,
M&Ms csokik a kezemben olvadtak.
A party feeling egyből úrrá lett rajtam,
Atti zenéit izgatottan hallgattam.
Eljött az éjfél, tombolát is kaptunk,
A kaméleonban már 800-an voltunk.
Galambos, Pisti ezt már irigykedve nézte,
Atti a keverőt ügyesen kezelte
Ha a szerencse mellénk állt, nyerhettünk labdát,
Amit Puskás öcsi a Kútvölgyiben dedikált.
Egy szó, mint száz, volt a buli,
Ennél nincs is jobb városi muri.
Egy kérdésre azonban nem jutott válasz:


Atti bát ismerem, de ki a f... az az Eszam-bá?  
Klikk ide: www.romkert.hu/djattiba/esam-ba.htm

 

koszi Ivi! Edes vagy!


   

puszi & pa

atti ba

 

 

www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo